Turiket, Lykia Resort

All Inclusive för kropp och själ i Turkiet!

Lykia World

Lykia World är en lyxig 5-stjärnig Resort. Anläggningen är vackert och lugnt belägen strax öster om Belek med en egen privat strand på 2,5 km. Det är en unik anläggning med en mängd faciliteter: inomhuspooler, tre utomhuspooler, ett gym som ligger bredvid Ayurveda & Wellness Spa avdelningen. Det här ett All Inclusive hotell, så allt ingår!

Sport & Träning

Lykia World
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Kontakta oss för pris

Visa Sport Joy Travel på en större karta

AVSTÅND
Antalya 47 km

Lykia World

Det här är en lyxig påkostad 5-stjärnig Sport och Wellness Resort. Anläggningen är otroligt vackert och lugnt belägen strax öster om Belek på andra sidan om floden Köprücay med en egen privat strand på 2,5 km.

Hotellet har 449 stora och bekväma rum, alla är bra utrustade med bland annat luftkonditionering, takfläkt, säkerhets-skåp, platt-TV samt balkong eller terrass. Vid hotellet finns allt man kan tänka sig förutom en egen golfbana, inomhuspooler, tre utomhuspooler, ett gym, en Ayurveda & Wellness Spa avdelningen. Här finns ett brett utbud av nattliga nöjen och med bra underhållningsprogram.
All inclusive
Lykia Links har ett bra och uppskattat All Inclusive konceptet. Restaurangerna erbjuder en bra bredd i menyval. Leziz – är huvudrestaurangen med en öppen buffet service där frukost, brunch, lunch och middag serveras. Det är dels tur-kiska samt fräscha hälsosamma rätter tillsammans med kött, fisk. Det finns dessutom 4 à la carte restauranger med olika inriktningar. Türk Mahallesi har utformats med en riktigt typisk turkisk atmosfär. Vinoegusto en trevlig italiensk restaurang som har en varm och romantisk atmosfär. Vid sidan av god mat och dryck med ett bekvämt All Inclusive koncept finns ett dagligt underhållnings och aktivitets program.

FITNESS

Spa och Wellness
Det imponerande Spa & Wellness Centret vid Lykia World omfattar ett 4 500 m2 stort område. Det inkluderar en ja-pansk inom hus pool, hamams, saunas, ångbad, massage & trädgårdar. behandlingsrum. Ett finns ett stort utbud av behandlingar från Bali, Thai och Ayurveda, från Shiatsu till traditionell turkisk massage och den klassiska Hamman. Fitness Centret har alla faciliteter för att utöva Yoga, Pilates, Meditation, Nordic Walking etc. Den omfattar en fantastisk Zen trädgård, utformad enligt de österländska traditionerna vackert inbäddad av naturliga tallar bland sanddynerna med utsikt över Medelhavet. Här är en exceptionell plats att träna yoga, meditation, Thai chi.
För inomhusträning finns en 180kvm studio för gruppträning med ljudutrustning. Intill ligger det välutrustade gymmet (170 kvm) utrustad med löpmaskiner, fria vikter, styrkemaskiner.
Lykia Resort är en destination som ofta används av för sport evenemang, exempel på arranerade events: Xplode Week; Step, Dance, Aerobic, Drums Alive, Zumba, Fiesta Fitness Festival, Fitness Zumba Week, Yoga Festival, Step & Dance Week, Flamenco Oriental Workshops Cham-pions Week ;Tae Bo, Box Workouts, Running, Power Walking, Dance Festival,

Fitness

fitness
activities
activities