Triathlon

Utmaning för kropp och själ!

Triathlon

Många lockas av sporten som ger en utmanande, allsidig och rolig träning. Ovasett din nivå hittar vässar du formen och har rätt förutsättningar för din triathlon träning. Här finns allt på plats för cykling, simning och löpning. Det finns bra omväxlande vägar för cykling och möjlighet att hyra bra cyklar på plats om du inte vill ta med din egen. Fina omväxlande miljöer för löpning och simning både inomhus och öppet vatten.

Triathlon

activities
activities
activities
images

Costa Blanca, La Manga

La Manga Club har etablerat sig som en unik Triathlon destination i Spanien. Med ett milt klimat året runt väder, först-klassiga idrottsanläggningar, hav för öppet vatten simning och angränsade till det vackra Calblanque naturreservat innebär att La Manga Club kan erbjuda fantastiska naturvägar för cykling och löpträning på alla nivåer.
På La Manga Club , kan du träna både standard Triathlon och Cross (off-road) Triathlon. Här var platsen för spanska nationella Xterra mästerskapet som anses vara en av triathlons tuffaste utmaningarna, med 1500m simning, 28km off-road cykel och 10 km trail löpning.