TENNIS

Spänn musklerna, svettas på ett pass.

TENNIS

Här kan du träna många olika former. Det finns gruppträningar med ett brett utbud. Gymmen har bra öppettider och är välutrustade med moderna redskap. På plats finns kunnig personal om du är osäker även möjlighet att anlita en person-lig PT om du verkligen vill få en rivstart och fokusera på träningen.

Fitness

activities
activities
activities
images

Costa Blanca, La Manga

Det här är en av Europas finaste utomhus anläggningar som har varit värd för prestigefyllda evenemang som Davis Cup och Fed Cup, liksom ett stort antal ATP-turneringar. Det är en officiell partner för Tennis Europa.
Här finns 20 grusplaner, 4 hardcourt samt 4 konstgräsplaner. Klubbens Tennis Academy erbjuder förstklassig undervisning för alla nivåer och åldrar under sakkunnig ledning av tennis proffs. Huvudtränaren James Rose är mycket välkänd och meriterad tränare. Välj bland flera olika tennispaket med instruktör där man går igenom både teknik, taktik och spelar mycket. Eller om du föredrar att träna på egenhand där du bara har planen. Nu finns här även padelbanor.

images

Spanien, CTR, Catalunya Tennis Resort

CTR Catalunya Tennis Resort är ett vackert beläget sport komplex 12 mil norr om Barcelona. Resorten är specialiserat på tennis. Här är allt samlat med 14 tennisbanor, 3 utomhuspooler, en fotbollsplan, fyra Padel banor, gym och SPA och ett 4* hotell.
Under hela året anordnas läger, och utbildningar för spelare på alla nivåer. Perfekt ställe om du vill resa hit hela tennis gänget!