Costa del Sol, Myramar

Här är det padel som gäller!

Myramar

Det här är ett mecka för padel, med 8 banor i direkt anslutning till lägenhetshotellet. Ett riktigt prisvärt alternativ som ligger bra placerat på den spanska solkusten. Här kan du träna i bra förhållanden året om.

Sport & Träning

>
Myramar
4 nätter i tvåsovrumslägenhet med självhushåll, 4 personer delar

inom kort
4 nätter i ensovrumslägenhet med självhushåll, 2 personer delar

4 nätter i ensovrumslägenhet med självhushåll, 1 person

7 nätter i tvåsovrumslägenhet med självhushåll, 4 personer delar

7 nätter i ensovrumslägenhet med självhushåll, 2 personer delar

7 nätter i ensovrumslägenhet med självhushåll, 1 person

Padel banhyra per timme:


Innan kl 16.00 65 kr
Efter kl 16.00 115 kr

Visa Sport Joy Travel på en större karta

AVSTÅND
Malaga flygplats 29 km

Hotel Myramar

Myramar Fuengirola Hotell (Malaga), är bra beläget nära centrala Fuengirola med promenadavstånd från centrum och stranden i Fuengirola, och Parque Miramar Shopping Centre, med ett erbjudande om 140 butiker och 12 Bio, plus re-stauranger, stormarknad. Myramar är ett komplett modernt lägenhetshotell med 229 bekväma lägenheter och stort utbud av fritidsaktiviteter och faciliteter som, pooler, Restauranger, Tillgång till Internet. Det är ett mecka för padel med 8 padel banor i direkt anslutning till hotellet. Lägenheterna är bra utrustade för självhushåll med Lägenheter 1 sovrum / 2 sovrum, Kök, kylskåp, micro, köksredskap Dusch, WC, hårtork, TV, telefon, värdeskåp, AC.

PADEL

Hela Costa del Sol är mycket populärt för padel och ett mecka för padel året om. Här vid Myramar kan du verkligen fokusera på padel med 8 fina banor i direkt anslutning till hotellet. Det andas padel när det kontinuerligt anordnas kurser och padeltävlingar här på plats. Vill du utveckla ditt padel spel finns tillgång till bra tränare på plats som erbjuder förstklassig undervisning för alla nivåer och åldrar.

PADEL

Padel i Spanien
Padel i Spanien
Padel i Spanien