Costa Blanca, La Manga Club

Sport Resort utöver det vanliga!

La Manga Club

La Manga är en helt fantastisk sportanläggning som har ett oslagbart läge ute på en egen udde ca en timme från Alicantes flygplats mellan Costa Blanca och Costa Almeria. Området täcker en area som är lika stort som Monaco. Med sitt milda soliga klimat, förstklassiga faciliteter är det här en suverän destination för alla typer av sporter året om! Här finns allt för Fitness!

Sport & Träning

La Manga Club, Las Lomas 1/1-28/2 1/3-13/7
26/8-31/10
14/7-25/8
4 nätter i dubbelrum
frukost
2 095 2 395 2 495
7 nätter i dubbelrum
frukost
3 250 3 750 3 895
La Manga Club, Hotel Principe Felipe 1/2-31/3 1/4-13/7
26/8-31/10
14/7-25/8
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 050 3 650 3 950
7 nätter i dubbelrum
frukost
3 795 4 695 5 150

Tillval


Halvpension kr 225 per person och dag.

Tennis :


Planhyra per timme fr 180 kr
Tennis academy 10 h fr 2 050 kr

Padel planhyra :


Per timme fr 170 kr

Cykelhyra:


Mountainbike inkl hjälm, lås och kartor 3 dagar fr 450 kr
Landsväg inkl hjälm, lås och kartor 2 dagar fr 450 kr

Visa Sport Joy Travel på en större karta

AVSTÅND
Alicante flygplats 100 km
Murcia flygplats 45 km

La Manga Club

Resorten har ett oslagbart läge ute vid Mar Menor lagunen och angränsande till det vackra natur reservatet Calblanque med orörda stränder. La Manga är beläget ca en timme från Alicantes flygplats mellan Costa Blanca och Costa Almeria. Området täcker en area som är lika stort som Monaco. Med sitt milda soliga klimat, förstklassiga faciliteter är det här en suverän destination för alla typer av sporter året om! Här finns allt för Fitness!
La Manga Club firar 40 år Det är en mycket stor Resort, området täcker en area som är lika stort som Monaco. Det har blivit framröstat som vin-nare av det prestige fyllda priset World Travel Award. Det finns shuttel inom området för transfers mellan boendet, golf, restauranger och spa.

Rum

Här finns olika boende alternativ dels kan man bo vid det lyxiga 5 stjärniga Hotel La Manga Club Príncipe Felipe ligger bredvid två av anläggningens tre 18-håls golfbanor. Eller så kan man bo vid Las Lomas Village, som har olika lägenheter, radhus och villor med självhushåll. Föredrar du hotell eller lägenhet? Man kan välja att bo i lägenheter med möjlighet till självhushåll på Las Lomas Village eller på det fina 5* Hyatt hotellet. Las Lomas Village, är La Mangas lägenheter. De är rymliga och fullt utrustade för självhushåll. Här finns ett kök eller kitchenett, vardagsrum med matplats och soffa, TV med internationella kanaler samt ett separat sovrum. Välj om du vill ha din resa med frukost, halvpension eller helt med självhushåll. Frukosten med lägenhetsboendet är kontinental, innehåller det mesta men inte det varma.
Principe Felipe är resortens 5* hotell. Det är ett trevligt hotell som är inrett med mjuka sandtoner, naturliga material och konstföremål. Hotellet har 192 välutrustade och vackert designade rum.

Restauranger

La Manga Resort bjuder på ett riktigt stort utbud av restauranger som har en spännande variation och inriktning. Angränsande till La Manga Club ligger ytterligare ett antal så det är inte svårt att hitta något att äta!

TENNIS & PADEL

La Manga är betraktad som en av Europas finaste utomhus anläggning. Det är internationellt erkänt Tennis Centre som varit värd vid ett antal prestigefyllda arrangemang så som Davis Cup, Fed Cup och ATP turneringar. Här finns 20 grusplaner, 4 hardcourt samt 4 konstgräsplaner. Klubbens Tennis Academy erbjuder förstklassig undervisning för alla nivåer och åldrar under sakkunnig ledning av tennis proffs. Huvudtränaren James Rose är mycket välkänd och meriterad tränare. Välj bland flera olika tennispaket med instruktör där man går igenom både teknik, taktik och spelar mycket. Eller om du föredrar att träna på egenhand där du bara har planen.

TENNIS & PADEL

activities
activities
activities

Cykling vid La Manga

La Manga och de underbara omgivningar vid Costa Calidá kusten är en mycket populär destination för cykling för alla nivåer. Vägarna är kring La Manga Resort är bra och varierande vägar att träna på. Murcia området är naturligt kuperat erbjuder en varition på olika terräng och vägar med olika graderingar (lätt, måttlig eller svår). Längre bort finns ännu mer krävande terräng som Mazarrón eller Sierra Espuña, som har ett bergspass som kommer att utmana även de mest erfarna cyklisten. Det finns ett stort utbud av stigar för mtb för att komma bort från trafikeradevägarna, inklusive Calblanque National Park, Monte de las Cenizas, Portman och La Unión gruv kullar. Med saarbete med Cykling La Manga finns förslag på träningsvägar. För mer information om rutter, ladda ner Cykling, Walking & Running guide eller om du föredrar du kan få tillgång till de vägar som skapats i Wikiloc.
Du kan välja att ta med din egen cykel eller så kan du hyra riktigt bra cyklar på plats hos Cyckling La Manga som har cyklar från Dolan, specialiserade, Bottechia och BH. Cyklar kan utrustas med Shimano eller clipless pedaler.

Cykling

activities
cykling
cykling

TRIATHLON

La Manga Club är den idealiska tränings destination för triathleter, med allt du behöver för alla discipliner:
En semi-olympisk inomhuspool. Öppet vatten simning i närheten. Ett stort utbud av on- och off-road cykelvägar. Och många härliga och varienarande löpvägar runt den här enorma resorten.
För dem som vill ta träningen till nästa nivå, finns på Spa La Manga Club gym sakkunnig vägledning. På plats i Spa byggnaden finns även High Performance Sport Centre (CIARD).

Triathlon

triathlon
triathlon
triathlon

FITNESS

Här är allt dukat för dig som älskar träning med inriktning på styrketräning, fitness, cross och funktionell träning. Det finns ett gediget program med gruppträningar från morgon till kväll. Du kan fitnessträna i gymmet med stryka, kettlebells, cross, funktionell träning med olika redskap. Det finns bra ytor för stretch & relax. La Manga resorten har gott om vackra och utmande löparvägar platser för ute träning. Det finns både utomhus och en 25 m inom-huspool i direkt anslutning till Spa bastu och ångbad.

Fitness

fitness
activities
activities