Costa Brava, CTR Catalunya Tennis Resort

Tennis och padel center i hjärtat av Costa Brava!

  • Hem
  • Resmål
  • Costa Brava, CTR Catalunya Tennis Resort

CTR Catalunya Tennis Resort

CTR Catalunya Tennis Resort är vackert beläget 12 mil norr om Barcelona. Det är ett Tennis center som lockar tennisspelare från hela världen. Felix Riba är huvudtränare med mer än 30 års erfarenhet av coaching professionella och icke-professionella tennisspelare. Felix är också en före detta ATP spelare som fortfarande spelar i tennis VM i sin åldersgrupp med National spanska Tennis Team! Här är allt samlat med 14 tennisbanor, 3 utomhuspooler, en fotbollsplan, fyra Padel banor, gym och SPA och ett 4* hotell.

Sport & Träning

CTR Catalunya Tennis Resort 15/2-30/6
1/9-30/11
1/7-31/8
4 nätter i dubbelrum
halvpension
3 dagar tennis
60 min Spa
3 850 4 595
7 nätter i dubbelrum
halvpension
5 dagar tennis
60 min Spa
6 595 7 750

Visa Sport Joy Travel på en större karta

AVSTÅND
Barcelona flygplats 100 km
Girona flygplats 15 km
Girona 26 km

CTR Catalunya Tennis

Rum

Hotell Mas Sola **** vid tenniscentrat är ett modernt hotell med 78 rum, med 3 sviter och 4 juniorsviter. Alla rum har luftkonditionering, minibar, kassaskåp, plasma-TV, hårtork, termostatblandare dusch och en fantastisk utsikt över den naturliga miljön runt hotellet. Hotel Mas Sola är en idealisk plats att koppla av. De erbjuder ett välutrustat gym och för återhämtning ett härligt Spa. Här kan du koppla av i relaxavdelningen bada bastu eller testa olika sorters duschar eller varför inte mjuka upp musklerna i en poolen med jet massage.
Det finns även andra möjligheter för inkvartering ett par minuter från tenniscentret. Can Gallart är ett charmigt 3* aparthotell, perfekt för juiniorläger.

Restaurang

Här finns en riktigt trevlig och känd restaurang "La Masia". Den har funnits i 30 år och är en av de mest prestigefyllda restauranger i Girona. Här njuter du av det traditionella katalanska köket när det är som bäst.

TENNIS & PADEL

Catalunya Tennis Center lockar spelare från hela världen. Felix som är centrets huvudtränare har lång erfarenhet som tränare och aktiv spelare med meriter från ATP tureringar. På anläggningen finns 14 grusplaner, 4 padelbanor. Klubbens Tennis Academy erbjuder förstklassig undervisning för alla nivåer och åldrar under sakkunnig ledning av tennis proffs. Välj bland flera olika tennispaket med instruktör där man går igenom både teknik, taktik och spelar mycket. Eller om du föredrar att träna på egenhand där du bara har planen.

TENNIS & PADEL

activities
activities
activities