Algarve, Robinson Club Quinta da Ria

En oas av välbefinnande!

  • Hem
  • Resmål
  • Algarve, Robinson Club Quinta da Ria

Robinson Club Quinta da Ria

Robinson Club, har ett idylliskt läge på Algarves vackra kuststräcka med en enastående utsikt över Atlantkusten. Inom en kvart med bilen finns även den pittoreska orten Tavira. Robinson kedjan är känd för sin höga service nivå och att det alltid händer spännande saker på hotellen som underhållning på kvällarna. På Robinson Club finns ett unikt utbud av sportaktiviteter som tennis, strandvolleyboll, fotboll, cykling och man kan träna fitness både inomhus och utomhus. Allt detta gör Clubhotellet, till en oas av välbefinnande!

Sport & Träning

Robinson Club 23/4-3/6 4/6-24/6
10/9-1/10
15/10-5/11
25/6-9/7
30/8-9/9
1/10-14/10
10/7-30/8 20/11-22/12
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive by Robinson
8 095 9 595 9 750 10 450 6 195
Samma paket som ovan i enkelrum 12 595 14 095 15 395 16 895 7 695

All Inclusive by Robinson inluderar


07.30 - 11.00 Frukost buffé
12.30 - 14.00 Lunchbuffé
15.00 - 17.00 Bistroline
19.30 - 21.00 Buffé

Egna lunchpaket kan göras från frukostbuffé
Dryck finns tillgängligt under hela dagen
AVSTÅND Faro flygplats 45 km

Robinson Club

Robinson Club är belägen 45 km från Faros och 16km till den spanska gränsen. Resorten har ett idylliskt läge vid den vackra imponerande kusten i östra Algarve och ligger bland nästan orörd natur. Resorten är är en oas för välbefinnande med fyra tennisbanor, beach volleyboll, 5-manna fotbollsplaner med konstgräs, cykeluthyrning stort utbud av gruppträningar och en WellFit ® Spa.

Rum

Hotellet har 285 rymliga, ljusa och modernt inredda rum. Robinson kedjan är känd för sin höga service nivå och att det alltid händer spännande saker på hotellen som underhållning på kvällarna.

Restauranger

ROBINSON Club Quinta da Ria erbjuder dig många olika kulinariska upplevelser. Här bor du med ett uppskattat helpensions koncept där det ingår:

Frukostbuffé - från 07.00 till 11.00 Lunchbuffé - från 12.30 till 14.00 Bistro Line - från 15.00 till 17.00 (ingår endast en dryck) Söt Special - Vid stora baren Middagsbuffé - från 19h30 till 21.00 Midnight Snack - 11,30 vid stora baren Under huvudmåltiderna, är (frukost, lunch och middag) drycker som läsk, husets vin, öl och juice ingår.
Du kan alltid njuta av välbalanserad och hälsosam mat på ROBINSON CLUB. Maten är typisk för landet, utan konstgjorda ämnen och baserad på rekomendationer från Deutschen Gesellschaft für Ernährung (Den Tyska Näringsorganisationen). Vare sig det gäller frukost, lunch eller middag finns det alltid ett bra Wellfit alternativ!
Robison ClubSpa & Welness Här finns ett härligt Spa område med 7 behandlingsområden och en inbjudande bastu och du kan koppla av i vackra omgivningar i ett av vilorum. Förutom avslappnande massage erbjuds kosmetiska, ayurvediska behandlingar och speciella WellFit ® Suites för en perfekt wellness semester. Robison Club På Robinson Club finns ett unikt utbud av sportaktiviteter som tennis, strandvolleyboll, fotboll, cykling och man kan träna fitness både inomhus och utomhus. Allt detta gör Clubhotellet, till en oas av välbefinnande!

Cykla på Algarve kusten!

Här kan du njuta av en skön cykelsemester där du kan cykla på egen hand eller följa med på organiserade cykelturer som organiseras varje vecka både heldag och halvdagar som tar dig till de vackraste platser. Speciellt utbildadeguider finns till hands för att ge optimal hjälp och support. Cykelteamets filosofi är att cykelutflykterna skall njutas av alla och skall vara en unik upplevelse för alla som deltar.
Du kan hyra en vanlig cykel, mountain bikes eller tävlingscykel. Cykelstationen är belägen utanför huvudentren vid receptionen. Snabbtitt på svårighetsgrader:
Club med fitnessNivå 1 (lätt): "cykelpromenad". Här cyklar du för den mesta av tiden på raka vägar med jämn terräng. Rytmen är långsam med många stopp för fotografering. Om det finns några backar under färden, känn dig fri till att gå av och leda cykeln.
Nivå 2 (medium): för gäster som cyklar lite då och då, som deltager aktivt i någon sport och har bra uthållighet. En komfortabel rytm med många stopp – därför kallas dessa turer "finsmakarnas turer". Under långa klättringar kan du givetvis cykla långsamt eller gå av och leda cykeln. För längre än 35 km "finsmakarturer" bör du dock vara i fin form.
Nivå 3 (medium till svår): för alla cyklister som vill upptäcka landet på ett aktivt sätt. En snabbare takt än nivå 2 med svårare stegringar och nedförsbackar. Du måste vara i sådan form och ha en sådan cykelteknik att du aktivt kan deltaga i denna sport, eftersom delar av turen går genom oländlig terräng och inte följer cykelstigar. Vi kallar denna nivå 3 "sportturen".
Nivå 4 (svår): Du måste var i god kondition för denna heldagstur och ha en avancerad cykelteknik. Branta uppförsbackar, långa avstånd och snabba nerförsbackar över ojämn terräng är inget hinder för dig som bokar denna "specialtur".

Cykling

activities
cykling
cykling

FITNESS

Robinson Club är en oas av välbefinnande! Konceptet Wellfit handlar om att Må bra, koppla av, slappna av och ladda batterierna. Här finns ett dagligt program med gruppträningar. Välj det som du tycker är roligt, aerobic, yoga, vattengympa eller spinning bara för att nämna några exempel. Vill du träna på egenhand finns alla möjligheter med ett bra och välutrustat gym för styrka, fitness, cross och funktionell träning. Det finns bra ytor för stretch och ladda batterierna i det sköna spaet och relax rummet.
Vid resorten finns bra och utbildad personal om man vill ha personlig coachning med ett individuellt anpassat program.

Fitness

fitness
activities
activities