fitness

Spänn musklerna, svettas på ett pass.

fitness

Här kan du träna många olika former. Det finns gruppträningar med ett brett utbud. Gymmen har bra öppettider och är välutrustade med moderna redskap. På plats finns kunnig personal om du är osäker även möjlighet att anlita en person-lig PT om du verkligen vill få en rivstart och fokusera på träningen.

Fitness

activities
activities
activities
images

Costa Blanca, La Manga

Här finns allt för Fitness! Dagligen finns ett riktigt stort och brett utbud av gruppträingar. Villd u komplettera med träning på egen hand erbjuder området på suveräna mljöer för utomhus tränng. Mycket populär destination för idrottare inom alla möjliga sporter.

images

Portugal, Robinsson Club

Robinson Club är en oas av välbefinnande! Konceptet Wellfit handlar om att Må bra, koppla av, slappna av och ladda batterierna. Här finns ett brett utbud av gruppträningar från aerobic till yoga och från vattengympa till inomhuscykling. Vill du träna på egenhand finns alla möjligheter med ett bra och välutrustat gym. Laddar batterierna i det sköna spaet och relax rummet. Vackra omgivningar som lockar till löparrundor och promenader. Vi resorten finns bra och utbildad personal om man vill ha personlig coachning med ett individuellt anpassat program.

images

Turkiet, Lykia

Här saknas verkligen inget! Ett dagligt program med gruppträningar. Fitness Centret har bra öppettider och här finns alla faciliteter för att utöva Yoga, Pilates, Meditation, Nordic Walking etc. Den omfattar en fantastisk Zen trädgård, utformad enligt de österländska traditionerna vackert inbäddad av naturliga tallar bland sanddynerna med utsikt över Medelhavet. Här är en exceptionell plats att träna yoga, meditation, Thai chi. För inomhusträning finns en 180kvm studio för gruppträning med ljudutrustning. Intill ligger det välutrustade gymmet (170 kvm) utrustad med löpmaskiner, fria vikter, styrkemaskiner. Lika skönt är det koppla av i det imponerande Spa & Wellness Centret. Det omfattar ett 4 500 m2 stort område. Det inkluderar en japansk inomhus pool, hamams, saunas, ångbad, massage & trädgårdar. Ett finns ett stort utbud av behandlingar från Bali, Thai och Ayurveda, från Shiatsu till traditionell turkisk massage och den klassiska Hamman.