Våra Sportiga destinationer

Packa träningskläderna, öka pulsen på semestern, här är allt redo för dig!

images

Mallorca, Apartmenthotel Duva

Mallorca är en härlig och unik destination med charmiga byar, hippa badorter, vackra stränder och den lilla storstaden Palma. Under senaste åren har Mallorca utvecklas till en mycket populär cykeldestination som lockar året om. Aparthotel Duva resorten ligger nära stränder och med perfekt utgångspunkt till suveräna cykelvägar. Det här är ett specialiserat cykelhotel som vet vad en kräsen cyklist efterfrågar.

Sport & träning

images

Costa Brava, CTR Catalunya Tennis Resort

Ett komplett tennis och padel center i hjärtat av vackra Costa Brava, 11 mil norr om Barcelona. Det här är ett av Spaniens allra bästa tenniscenter med riktigt bra tränare på plats, mycket läger och tennis skolor året om.

Sport & träning

images

Costa Blanca, La Manga

La Manga på den soliga sydöstra Costa Cálida, eller "varma kusten", är en träningsanläggning av Världsklass. Resorten har ett oslagbart läge ute vid Mar Menor lagunen och angränsande till det vackra natur reservatet Calblanque med orörda stränder. La Manga är beläget ca en timme från Alicantes flygplats mellan Costa Blanca och Costa Almeria. Området täcker en area som är lika stort som Monaco. Med sitt milda soliga klimat, förstklassiga faciliteter är det här en suverän destination för alla typer av sporter året om!

images

Costa del Sol, Myramar

Upplev ett padel mecka på den spanska solkusten. Här har du allt samlat, 8 banor i direkt anslutning till lägenhetshotellet, promenadavstånd till centrum av Fuengirola och de härliga stränderna. Costa del Sol lockar med sitt varma klimat året om.

Sport & träning

images

Portugal, Robinsson Club

Robinson Club, har ett idylliskt läge på Algarves vackra kuststräcka med en enastående utsikt över Atlantkusten. Inom en kvart med bilen finns även den pittoreska orten Tavira. Robinson kedjan är känd för sin höga service nivå och att det alltid händer spännande saker på hotellen som underhållning på kvällarna.

Sport & träning

images

Lissabon, Quinta da Marinha

Quinta da Marinha är en helt underbar resort som bara måste upplevas på plats. Anläggningen ligger mycket vackert i ett strört läge strax utanför den charmiga orten Cascais, som är omtyckt för de härliga gränderna och små torgen med ett stort utbud av restauranger och butiker. Vid Quinta da Marinha finns ett stort Wellness center med Racket Club som specialierats sig på Padel.

Sport & träning

images

Turkiet, Lykia

Lykia World Links Golf är en lyxig 5-stjärnig Resort. Anläggningen är vackert och lugnt belägen strax öster om Belek med en egen privat strand på 2,5 km. Det är en unik anläggning med en mängd faciliteter: inomhuspooler, tre utomhuspooler, ett gym som ligger bredvid Ayurveda & Wellness Spa avdelningen. Det här ett All Inclusive hotell, så allt ingår!