Cykling

Cykling

Vill du komma iväg och fokusera på cykling eller kanske kombinera med annan träning. Här finns alternativen! Destinationerna har alla förutsättningar med suveräna förhållanden året om. På plats finns olika rutter som gör det enklare att planera din träning, och på resmålen finns cykelkartor.
Vill du hyra cykel på plats finns cyklar av hög kvalitet.

Cykling

activities
activities
activities
images

Mallorca, Aparthotel Duva

Mallorca är ett cykelparadis det märks på det stora antalet cyklister. Det som lockar är det milda medelhavsklimatet , varierad terräng och en 312 km vacker kust. Vägarna är säkra och väl underhållna vägar, Det finns bra förbindelser med flertal reguljärflyg och flygtiden är bara ett par timmar från Sverige.
De mest spektakulära cykelvägar i Mallorca är i Tramuntana bergen, som löper längden på den västra kusten av ön från Port Andratx i söder till Cape Formentor när den är som nordligaste punkt. Det är en 1000 m höjdskillnad med svindlande utförsbackar i fantastisk natur gör detta till en cykling utmaning för de mest extrema och orädda cyklisterna.

images

Costa Blanca, La Manga

La Manga och de underbara omgivningar vid Costa Calidá kusten är en mycket populär destination för cykling för alla nivåer. Vägarna är kring La Manga Resort är bra och varierande vägar att träna på. Murcia området är naturligt kuperat erbjuder en varition på olika terräng och vägar med olika graderingar (lätt, måttlig eller svår). Längre bort finns ännu mer krävande terräng som Mazarrón eller Sierra Espuña, som har ett bergspass som kommer att utmana även de mest erfarna cyklisten.

images

Portugal, Robinsson Club

Här kan du njuta av en skön cykelsemester där du kan cykla på egen hand eller följa med på organiserade cykelturer som organiseras varje vecka både heldag och halvdagar som tar dig till de vackraste platser. Speciellt utbildadeguider finns till hands för att ge optimal hjälp och support. Cykelteamets filosofi är att cykelutflykterna skall njutas av alla och skall vara en unik upplevelse för alla som deltar.